måndag 13 februari 2012

Skidåkning!

Många undrar hur det går för mig med mitt huvud, det ska jag berätta! Jag har ingen aning! Ena dagen vaknar jag upp helt som vanligt, andra dagar med huvudvärk av någon anledning som bara gudarna vet. Än kan jag inte åka skidor utan att bli trög i nacken och skallen men det mesta förutom det kan jag utföra. Jag kör rehab för nacken, träning och behandling av nacken i form av akupunktur.

Vad roar jag mig med då? Jag har för säsongen skaffat mig ett vanligt, hederligt jobb för att få känna på hur det kanske kommer vara om jag inte kan fortsätta, hur det kommer vara typ resten av livet, verkligheten.

Djupa tankar för en hjärnskadad Marta, hjärnan kanske klarat sig ok trots allt!
Idag tog jag i alla fall en timme att friåka lite med Jullan! Har kommit på en ganska bra deal, jag lämnar in mina puckel skidor på skidsport så att de kan hyra ut de medans jag lånar ett par friåkningsskidor av dom. Perfekt! Idag blev det ett par riktigt feta skidor från Line!

Colla bananer, erfarna babianer!

söndag 22 januari 2012

Fäviken

I torsdag for jag och Grabben ut till Fäviken och käkade en helt oförglömlig middag på Magasinet. Middagen startade med ett glas riktigt torr champagne bra kombinerat med fyra små tilltugg. Allt ifrån frasiga lavar och öringrom i en grisblodskopp till nyystad ost och lufttorkad korv. Sedan sattes vi ner i matsalen för att inta resten av alla 11 rätter som inleddes med 70g stora pilgrimsmusslor. Sedan kom bara den ena godare rätten än den andra in perfekt kombinerad med vitt eller rött vin. Avslutningen med tre underbara efterrätter med ett galet gott dessertvin till följt av kaffe och fyra olika avec till. Så gudomligt gott som det var så är det inte konstigt att Fäviken Magasinet drar folk ifrån hela världen.

Fruktansvärt gott och underbar upplevelse! Imorgon ska jag upp tidigt och jobba frukost där ute, det ska bli härligt!

onsdag 18 januari 2012

Ny start!

Ne hörni, idag ska jag börja banta, jag har blivit så tjock på sista tiden!


tisdag 17 januari 2012

Stark...som vanligt!

Sedan jag bestämde mig för att avstå från denhär säsongen på grund av hjärnskakningen har jag och min sjukgymnast lagt upp ett lite annat tränings schema än vad jag är van vid. Detta innebär att jag knappt rört en skivstång sedan november förens igår! Me and my babies are back, men bara för ett litet prov pass!
Kul var det, stark var jag!

onsdag 11 januari 2012

Skidor

I Åre har det kräksnöat lite till och från och idag, på min lediga dag, passade jag på att åka skidor. Några orörda repor hittade vi allt med en del djupsnö men det var alldeles för kul för mitt huvuds bästa så nu har jag kurat ihop mig i soffan och hoppas på att jag inte får ett alltför jobbigt bakslag! Provade ett par skidor från Nordica på skidsport, eftersom jag inte äger ett par egna friåknings skidor, vilka var roligare än jag trodde! Festlig dag och känslan av att skidåkning är dyng fett gör att det värmer! Jag ska fan bli bra i skallen!!