fredag 19 augusti 2011

Australien!!


Australien baby!
Efter nästan två dygn på resande fot är vi äntligen framme i Jindabyne i Australien där säsongens första läger ska gå av stapeln. Först åkte vi de klassiska destinationerna Östersund-Stockholm-Köpenhamn för att därifrån flyga till Peking. Flyga till Peking tar en liten stund, drygt åtta timmar, så när man är framme kommer en liten känsla av att man är färdigrest, men icke. Då återstår den långa flygningen till Sydney på 11,5 timme! Men tiden går den också och fram kom vi!


Nu är vi verkligen på andra sidan av andra sidan jorden, ungefär så långt bort som man kan komma från Sverige. Det är alltså vinter här och det fortsog man när det visade sig inte vara mer än bara några grader varmt. Och jag som tog med mig ett par shorts och bikini!
Att lägga sig och sova igår kväll vid 8 var nog det bästa jag gjort på länge! 12 timmar senare var det bara att gå upp och äta frukost!!
Varmt välkomna ska ni i alla fall vara till min blogg! Här får ni göra precis vad ni vill, läsa, kommentera, snoka, skumma, kika, titta, hänga eller bara vara! 

Ha de! Martina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar